Midsommarsjalen “Måne”
Läckra sjalen “Måne” är resultatet av en designtävling arrangerad av GBF. Vinnarens (Elin @virkpsykos) bidrag finns nu att hitta i alla GBFs medlemsbutiker.

26 mars 2021
Under våren/sommaren 2021 kommer GBF att anordna en serie utbildningar för medlemmarna. Mer information kommer i början av april. Utbildningarna kommer att arrangeras en gång per månad via Zoom och det är för medlemmar kostnadsfritt att delta.

2 mars 2021
Inte heller 2021 kommer GBF att arrangera en traditionell garnmässa. Beroende på hur pandemin utvecklas kommer eventuellt ett antal leverantörer bjuda in till mässa i Göteborg till hösten.
Som medlem kan du istället se fram emot att det under våren och hösten kommer att ske lite intressanta och roliga saker – snart kommer det ett nyhetsbrev.

Raggsockans dag 24/10 2020!
Flera av våra medlemmar har erbjudanden i samband med raggsockans dag. Dessa hittar du här.

Lasse-Maja”
Den underbara koftan Lasse-Maja är resultatet av en designtävling arrangerad av GBF. Vinnarens (Eva-Lotta Staffas) bidrag finns nu att hitta i alla GBFs medlemsbutiker.

24/10 2020 – Raggsockans dag! 
I år infaller Raggsockans dag på en lördag – ett tag innan dagen så kommer du här att finna aktiviteter som pågår hos våra medlemmar över hela landet på eller i samband av dagen.

5-6 september 2020
I år arrangerar GBF inte någon traditionell mässa. Istället samarbetar ett antal leverantörer och arrangerar en mini-mässa i Göteborg på Scandic Crown. Har du inte fått någon information om mässan så meddela gärna GBF så kan vi tillhandahålla det.

24/10 2019 – Raggsockans dag! 
Förra året instiftades denna härliga dag officiellt – vilka medlemsbutiker som har aktiviteter kring dagen finner du här:  Raggsockans dag 24 oktober 2019

Tema skyltning 2018
Under den gångna säsongen har vi haft en pågående skyltningstävling i föreningen. Butiker har kunnat delta genom medlemssidan på FB. Vinnare har dragits en gång per månad och de har varit: Glad i Garn, Ulletuss garn, Lenas garn, Mariannes garnbod, Garner och sånt och Maskor och Stygn. Vi avslutade, tillfälligt, detta tema med att få skyltningstips Av Henrietta Winell i samband med årsmötet.

4-5 maj 2019 – garnmässa på Arken, Göteborg
Nästa garnmässa i Göteborg – en mässa endast öppen för detaljister inom garn- och broderifackhandeln.