Det blir en Swedish Yarntour även 2022
Det kommer i början av juni ut information till medlemsbutikerna om SY 2022 som kommer att pågå under sommaren 2022.

Inköpsmässa 2022
Det blir även 2022 en inköpsmässa i Göteborg. Ett antal leverantörer har gått samman och arrangerar en mässa på Scanic Crown den 17-18 september. Har du inte fått information kontakta oss för mer information.

Kurser för medlemmar 2022
Det kommer även under 2022 att arrangeras kurser via zoom – avgiftsfritt för medlemsbutiker. I år har vi valt att lägga kurserna under tidiga hösten. Mer information om detta kommer till sensommaren.

Årsmöte för verksamhetsåret 2021
Kallelse har gått ut angående kommande årsmöte den 20 mars 2022 klockan 16.00 via Zoom. Länk till mötet skickas ut ett par dagar före mötet.

Midsommarsjalen “Måne”
Läckra sjalen “Måne” är resultatet av en designtävling arrangerad av GBF. Vinnarens (Elin @virkpsykos) bidrag finns nu att hitta i alla GBFs medlemsbutiker.

26 mars 2021
Under våren/sommaren 2021 kommer GBF att anordna en serie utbildningar för medlemmarna. Mer information kommer i början av april. Utbildningarna kommer att arrangeras en gång per månad via Zoom och det är för medlemmar kostnadsfritt att delta.

2 mars 2021
Inte heller 2021 kommer GBF att arrangera en traditionell garnmässa. Beroende på hur pandemin utvecklas kommer eventuellt ett antal leverantörer bjuda in till mässa i Göteborg till hösten.
Som medlem kan du istället se fram emot att det under våren och hösten kommer att ske lite intressanta och roliga saker – snart kommer det ett nyhetsbrev.

Raggsockans dag 24/10 2020!
Flera av våra medlemmar har erbjudanden i samband med raggsockans dag. Dessa hittar du här.

Lasse-Maja”
Den underbara koftan Lasse-Maja är resultatet av en designtävling arrangerad av GBF. Vinnarens (Eva-Lotta Staffas) bidrag finns nu att hitta i alla GBFs medlemsbutiker.

24/10 2020 – Raggsockans dag! 
I år infaller Raggsockans dag på en lördag – ett tag innan dagen så kommer du här att finna aktiviteter som pågår hos våra medlemmar över hela landet på eller i samband av dagen.

5-6 september 2020
I år arrangerar GBF inte någon traditionell mässa. Istället samarbetar ett antal leverantörer och arrangerar en mini-mässa i Göteborg på Scandic Crown. Har du inte fått någon information om mässan så meddela gärna GBF så kan vi tillhandahålla det.

24/10 2019 – Raggsockans dag! 
Förra året instiftades denna härliga dag officiellt – vilka medlemsbutiker som har aktiviteter kring dagen finner du här:  Raggsockans dag 24 oktober 2019

Tema skyltning 2018
Under den gångna säsongen har vi haft en pågående skyltningstävling i föreningen. Butiker har kunnat delta genom medlemssidan på FB. Vinnare har dragits en gång per månad och de har varit: Glad i Garn, Ulletuss garn, Lenas garn, Mariannes garnbod, Garner och sånt och Maskor och Stygn. Vi avslutade, tillfälligt, detta tema med att få skyltningstips Av Henrietta Winell i samband med årsmötet.

4-5 maj 2019 – garnmässa på Arken, Göteborg
Nästa garnmässa i Göteborg – en mässa endast öppen för detaljister inom garn- och broderifackhandeln.